[Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post Reply
Jacke
Posts: 623
Joined: Sat Jan 28, 2017 1:10 am

[Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post by Jacke » Sat Apr 08, 2017 7:21 pm

I was watching one of xwynns LW2 videos. He was reviewing his soldier list looking for ones to send on a mission. Most of the list said "Infiltrating" for their status.

I wonder if the status field could be changed to include the mission name in the status field.

Frei_Ninjesus
Posts: 35
Joined: Thu Mar 16, 2017 2:15 pm

Re: [Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post by Frei_Ninjesus » Mon Apr 10, 2017 6:18 pm

I know it´s not the same, but in one of his latest videos he shows a mod he installed recently (can´t remember the mod´s name), which provides only the names of the infiltrating soldiers when you click on "view squad" in a mission. Check out one of the last 3 or 4 videos.

Jacke
Posts: 623
Joined: Sat Jan 28, 2017 1:10 am

Re: [Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post by Jacke » Mon Apr 10, 2017 7:10 pm

I have that mod. I was wondering if more info could be provided when viewing the soldier list in the Armory.

Zyxpsilon
Posts: 274
Joined: Fri Jan 20, 2017 1:26 am

Re: [Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post by Zyxpsilon » Tue Apr 11, 2017 4:08 am

Honestly.. if i had to "ask" for a new feature in the Barracks List that could add supplemental details in those --Status-- fields.. it would be more than just fiddling with the Infiltrating string.

-- Adding the "SquadIcons" as a prefix symbol (32x32?) to that text line would be extremely useful to (rapidly) detect WHO is assigned to WHAT.
-- Appending the current (Percentages--%) completed to these lines could also be usefull to allow us to optimize the relative time(s) of interventions & to detect which squads are the most likely candidates for emergency situations where a quick ABORT becomes necessary.

Just to focus on two of my preferences.
My 2¢! 8-)

dstar3k
Posts: 90
Joined: Sun Jan 15, 2017 4:11 am

Re: [Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post by dstar3k » Wed Apr 12, 2017 1:07 am

Zyxpsilon wrote:Honestly.. if i had to "ask" for a new feature in the Barracks List that could add supplemental details in those --Status-- fields.. it would be more than just fiddling with the Infiltrating string.

-- Adding the "SquadIcons" as a prefix symbol (32x32?) to that text line would be extremely useful to (rapidly) detect WHO is assigned to WHAT.
....You know, treating 'Haven Advisor' as a 'squad' would make a lot of sense....

RantingRodent
Posts: 32
Joined: Mon Mar 20, 2017 12:01 pm

Re: [Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post by RantingRodent » Wed Apr 12, 2017 6:32 pm

dstar3k wrote:....You know, treating 'Haven Advisor' as a 'squad' would make a lot of sense....
I'm pretty sure they are, technically? But it's a squad per haven advisor, since each squad can only be on one mission at a time, and being a haven advisor counts as being on a mission.

dstar3k
Posts: 90
Joined: Sun Jan 15, 2017 4:11 am

Re: [Suggestion] Soldier List "Infiltrating" Include Mission Name

Post by dstar3k » Wed Apr 12, 2017 9:38 pm

RantingRodent wrote:
dstar3k wrote:....You know, treating 'Haven Advisor' as a 'squad' would make a lot of sense....
I'm pretty sure they are, technically? But it's a squad per haven advisor, since each squad can only be on one mission at a time, and being a haven advisor counts as being on a mission.
Except that you can have the _soldiers_ from a squad on multiple missions, if you select them individually.

With the ability to change advisor equipment coming in 1.3, it would be really nice to be able to go to squad management, select the Haven Advisor squad, and just go down the list updating equipment....

Post Reply